Danskerne handler på nettet som aldrig før. Faktisk har tre ud af fire danskere i alderen 16-89 år handlet på nettet det seneste år (Kilde: Danmarks Statistik). Men hvordan får du dem til at købe mere massage fra dig? Det simple svar er gode billeder.

Potentielle kunder køber sjældent et produkt uden først at se det. Faktisk vil de fleste gerne røre det, holde det og afprøve det, inden de bruger penge på det. Det har kunden desværre ikke mulighed for, når han eller hun køber massage online. For at kompensere for dette er billeder et godt redskab.

Vis billeder af oplevelsen

På Massay.dk sælger du en massageoplevelse. Brug derfor dit billedegalleri til at vise hele oplevelsen. Vis billeder af behandlingen, klinikken, massøren og dine unikke tiltag. Bruger du f.eks. specielle økologiske eller allergivenlige produkter, så vis dem på dine billeder.

Billeder af rigtige mennesker sælger mere

Det amerikanske firma Highrise lavede en split-test, hvor halvdelen af hjemmesidens besøgende fik vist en forside med grafik og test, mens de resterende fik vist en side med et billede af en person. Testen viste, at et billede af en person øgede deres konvertering med 102,5%. Highrise testede med billeder af forskellige typer mennesker, som alle sammen resulterede i, at flere personer blev medlem af siden. 

split-test viser at billeder af mennesker konverterer 102,5% bedre.

Denne test viser os hvor vigtigt det er, at vise mindst et billede af massøren på dine Massay.dk annoncer. Specielt fordi det skaber tryghed og troværdighed, ved en måske grænseoverskridende oplevelse for kunden.  

Sådan tager du dine egne billeder

Du behøver ikke at være professionel fotograf for at tage et godt billede. Det er dog vigtigt, at kvaliteten stadig er god. Du kan i dag tage rigtig gode billeder med flere forskellige smartphones. Her er to gode råd til at tage bedre billeder med en smartphone:

1. Billedkomposition

Billedkomposition betyder hvordan de forskellige elementer i billedet opstilles. Tager du f.eks. et profilbillede af en massør, vil en god billedkomposition skabe større fokus på personen. Undgå at placere massøren foran et væg. Dette skaber en kedelig og flad komposition. Stil hellere massøren længere ude i rummet, så hun f.eks. har en massagebriks i baggrunden. Dette skaber et flottere og mere dynamisk billede.

2. Lys

Lys er rigtig vigtigt at have fokus på. Se hvordan lyset falder ind i rummet og placer din person, massagebriks, produkter osv. så de får mest muligt naturligt lys. Det er vigtigt at undgå at bruge blitz når du tager dit billede.

Læs mere: 6 massage tips dine kunder vil elske