Massage

Har du brug for en massage? Så er du bestemt ikke den eneste i Danmark. Faktisk viser tal fra Institut for Folkesundhed (SIF), at 35% af danskerene lider at rygsmerter, herudover kommer andre smerter som eks. smerter i nakke osv. Forekomsten af smerter stammer fra alt mellem stillesiddende kontorarbejde, graviditet og sportsskader. Her kan du få det store overblik over, hvilken massagebehandling du har brug for.

Afslappende massage

Har du brug for et afslappende afbræk fra hverdagen, så er en wellness massage måske det, som du har brug for. Massagen har til formål at skabe komplet afslapning i kroppen. Ved denne helkropsmassage masseres både ryg, nakke, skuldre, arme, hænder, fingre og ben. Wellness massage findes også som parmassage, hvor du og en ledsager kan få massage på samme tid ved siden af hinanden.

Ømme fødder

En undersøgelse fra DTU viser, at voksne danskere i gennemsnit går 9.000 skridt om dagen. Vi bruger fødderne rigtig meget i vores hverdag, så det er helt naturligt, at de kan blive ømme og hævede. Ved en fodmassage forkæles fødderne med dybdegående trykpunktsmassage og blide stræk. Behandlingen sætter gang i blodcirkulationen og får musklerne til at slappe af. På denne måde kan ømhed og hævelse afhjælpes.

Øm og stiv krop

Har du ondt i ryg, ben, nakke eller skuldre pga. stillesiddende arbejde? Så er en fysiurgisk massage måske lige, hvad du har brug for. Denne massage er en dybdegående men stadig behagelig behandling, som effektivt løsner dine spændinger, og den er derfor god til at afhjælpe eventuel stivhed i kroppen.

Hvis der er flere på din arbejdsplads, som oplever spændinger, så skal I overveje firmamassage. Dette er en god løsning, da firmaet kan trække beløbet fra i skat.

Massage mod stress og hovedpine

Behandling med varme sten

Hot stone behandling med varme sten

Stress og hovedpine kan opstå ved eller føre til længerevarende spændinger i nakke, skuldre og ryg. Her kan en afspændingsmassage løsne op i de udsatte muskelgrupper. Behandlingen øger blodcirkulationen, som styrker kroppens naturlige immunforsvar og kickstarter fordøjelsessystemet.

En hot stone massage behandling er ligeledes effektiv mod stress og hovedpine. Her bruger man varme sten til lokalt at behandle og løsne langvarige spændinger.

Effektiv massage mod sportsskader

Har du problemer med spændinger og myoser i skuldre og nakke i forbindelse med træning? Er dine ben ømme med syreophobninger efter løbeturen? Så er en sportsmassage måske noget for dig. Her behandles sportsskader med en dybdegående massage, som har til henblik at afhjælpe spændinger og overbelastede muskler. Sportsmassage øger cirkulationen i kroppens blodkar. Forøgelsen behandler og forebygger affaldsophobninger og mælkesyre i musklerne.

Graviditetsmassage

Under graviditeten udsættes kroppen ofte for fysisk ubalance og overbelastning. En graviditetsmassage løsner stive og ømme muskler i ryg, nakke, ben og fødder. Massøren bruger sunde produkter uden parabener og andre tvivlsomme indholdsstoffer. Behandlingen foregår på en graviditetsbriks med ekstra plads til den gravide mave.

Massage mod kolik

Cirka 15 % af alle nyfødte spædbarn har kolik. Man ved endnu ikke med sikkerhed, hvad der forårsager kolik, men mange tror, at det opstår pga. mavesmerter. En dansk undersøgelse understøtter påstanden om, at babymassage kan afhjælpe kolik. Flere børn oplever at blive kureret for kolik efter massagebehandling. Der findes dog endnu ingen videnskabelig sammenhæng mellem massage og kurering af kolik.

Appelsinhud

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage med sugekop (cupping)

Døjer du med appelsinhud, så kan bindevævsmassage være en løsning på problemet. Her bruges sugekopper til til at modvirke og fjerne appelsinhud, også kaldet cellulite. Denne massage (også kaldet cupping) igangsætter en blodgennemstrømning, som udrenser de ophobede affaldsstoffer i bindevævet. Behandlingen kan både bruges til at fjerne og forebygge ujævn, bulet og “hullet” appelsinhud.