Hvordan kommer du igang som massør? Vi har bygget Massay.dk, så siden er så simpel som mulig at komme igang med. Herunder er lavet en kort guide til hvordan du opretter din profil og annoncer samt hvordan den løbende proces foregår ved bestilling.

Opret profil

Det første du skal gøre for at komme igang som massør, er at oprette en profil. En profil på Massay.dk er 100% gratis og behøver ingen betalingskort eller lignende. Du opretter en profil ved at trykke på “opret profil” i menuen. Du kan også oprette en profil ved at klikke her.

Det er vigtigt at du bruger din firma emailadresse, da alle anmodninger fra kunder bliver sendt dertil.

Opret annonce

Du opretter en gratis annonce, ved at klikke på “opret annonce” øverst i højre hjørne. Herefter skal du vælge den kategori din nye annonce tilhører. Dette kunne f.eks. være fodmassage, wellness massage, graviditetsmassage og sportsmassage. Der er i alt 15 kategorier at vælge imellem.

Herefter skal du udfylde annoncens titel, varighed af behandling, pris, faciliteter, adresse og billeder. Denne guide viser dig hvordan du laver den bedste annonce.

Når du trykker “gem annonce” bliver den automatisk live på siden. Fik jeg sagt at du kan oprette et ubegrænset antal annoncer?

Modtag bestillinger

Når dine annoncer er live, kan du modtage anmodninger med det samme. En anmodning er en forespørgsel fra en kunde, som indeholder den ønskede dato og tidspunkt. Har du allerede en bestilling eller lukket på det ønskede tidspunkt, aftaler I internt hvornår massagen kan afvikles.

Når du får en ny anmodning vil du blive notificeret både via email og på Massay.dk.

Udfør massage

Når datoen er bekræftet, finder kunden frem til dig via den adresse som er angivet ved annoncen. Betalingen foregår internt mellem dig og kunden, på samme måde som du normalt tager imod betalinger.

Det med småt

Massay.dk er 100% gratis at bruge (i hele 2016) både for dig og kunden. For at blive godkendt som massør, kræver det at du har professionelt massageudstyr som f.eks. briks eller massagestol. Det er ikke et krav at du er CVR registreret. Massay.dk har ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr. Du kan til hver en tid både deaktivere dine annoncer eller permanent slette din profil.