Fodmassage

Er dine fødder ømme?

Det gennemsnitlige menneske går mellem 8.000 til 10.000 skridt om dagen. I løbet af en livstid bliver det til ca. 180.000 kilometer. Vi bruger vores fødder hele tiden, så det er ikke overraskende at de til tider kan føles ømme. Men det kan en dejlig og afslappende fodmassage heldigvis modvirke.

Med en professionel fodmassage kan du komme dine ømme og hævede fødder til livs. Under behandlingen forkæles fødderne med dybdegående massage og trykpunktsmassage. Blide tryk og stræk afslapper musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Dette afhjælper de hævelser og smerter som giver dig ømme fødder.

Fodmassage i hele Danmark

Med Massay.dk kan du finde fodmassage i nærheden af dig, lige meget hvor i Danmark du er. Vores søgemaskine finder automatisk din placering og viser dig de nærmeste steder du kan få fodmassage. På 10 sekunder får du det komplette overblik over relevante massører og deres priser. Se hvor let det er her:

Massay

Økologiske og allergivenlige produkter

Har du særlige krav til bæredygtige og sunde produkter? Når du bruger Massay.dk kan du nemt udvælge bestemte faciliteter og ønsker, så du kun får vist de mest relevante massagebehandlinger. Udover at kunne vælge økologiske, parabenefri og allergivenlige produkter, kan du sortere efter pris, gratis parkering, RAB-godkendt, hjemmebehandling og studierabat.

Bestil fodmassage hurtigt og nemt

Når du har fundet den helt perfekte fodmassage til dine ømme fødder, kan du hurtigt og nemt bestille og betale direkte gennem platformen. Du slipper derfor for, at skrive dig op og give dine informationer til diverse 3. parts hjemmesider. Med Massay.dk vælger du bare den ønskede tid og dato og trykker “anmod om tid”. Derefter får du en besked når massøren har godkendt din bestilling.

Du kan altid skrive til massøren og få svar på spørgsmål, inden du bestiller. Har spørgsmål til platformen kan du altid kontakte Massay.dk her.