Afspændingsmassage

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage er en moderne og effektiv form for massage. Denne type massage er god for både krop og sind. Massagen løsner ømme muskler og spændinger. Samtidig er det en effektiv behandling mod både stress og depression. Massagen er et effektivt redskab til at løsne muskelspændinger og skabe mere velvære i hverdagen. 

Afspændingsmassage – Hvad er det godt for?

Afspændingsmassage er en klassisk form for massage, som kan afhjælpe spændinger og smerter i ryg, nakke, lænd og ben. Dette kan være spændinger og smerter forsaget fra både kontorarbejde og sport. Denne massage er også effektiv mod hovedpine og migræne, da den effektivt løsner nakkespændinger.

Massagens formål er ofte at skabe ro og velvære for kroppen. Det er dokumenteret at denne type massage øger niveauet af hormonet Oxytocin. Hormonet er kendt for at afstresse kroppen og nedsætte blodtrykket. Oxytocin nedsætter produktionen af kortisol, som er et stresshormon der bl.a. kan føre til depression.

Afspændingsmassage er kendt for at afhjælpe følgende:

  • Spændinger.
  • Smerter i muskler.
  • Hovedpine.
  • Stress.
  • Give mere overskud.
  • Give kroppen et energiboost.

Hvordan foregår en afspændingsmassage?

Selve behandlingen er en forholdsvis rolig form for massage. Ofte masserer massøren større dele af kroppen blidt, mens hun går mere i dybden de enkelte steder, hvor der måtte være behov for det. Denne massage er generelt dejlig og afslappende. Er kroppen øm, kan massagen gøre ondt de udsatte steder.

Denne massage kan foregå både med og uden tøj. Har du særlige ønsker til dette, skal du snakke med din massør, inden du bestiller tid.

Afspændingsmassage tæt på dig

Med Massay.dk har det aldrig være nemmere at finde og bestille en afspændingsmassage i dit nærområde. Siden finder automatisk den massage, som er tættest på dig. Du kan tilmed tilpasse din søgning, så den matcher alle dine særlige behov til f.eks. økologiske og allergivenlige produkter, pris, studierabat, gratis parkering osv.