En massage handler om at skabe en gennemført og god oplevelse for kunden. En god oplevelse betyder ofte, at kunden kommer tilbage igen og anbefaler dig og din klinik til andre. Herunder har jeg samlet 6 tips til dig som massør, som dine kunder helt sikkert vil sætte pris på.

1. Vær tilgængelig

Mange massører tænker ikke på det, men den gode oplevelse starter lang tid før, at kunden kender til dig eller din klinik. Kundens oplevelse begynder allerede, når han eller hun sætter sig ved sin computer eller smartphone og søger efter en lokal massør. Det er derfor vigtigt at være tilgængelig og skabe en brugervenlig oplevelse online. Det kan være meget besværligt at adskille massører ud fra deres hjemmesider på Google. Brug derfor en massageportal eller søgemaskine som Massay.dk. Her er det hurtigt og brugervenligt for kunden at adskille massører og finde og bestille den behandling som passer perfekt til hans eller hendes behov.

Læs mere: Sådan kommer du i gang med Massay

2. Fokus på dit miljø

Kunden kan have forskellige grunde til at bestille en tid til massør. Det kan være pga. stress, sportsskader eller bare for at få en afslappende oplevelse. Men fælles for dem alle er, at de forventer et rart miljø. Hold derfor temperaturen på minimum 21ºC og sørg for, at kunden ikke får træk. Eventuelt kan du afspille noget afslappende musik i baggrunden for at skabe et roligt og afslappende miljø.

Læs mere: Sådan kan billeder øge dit salg

3. Kommuniker

Kommunikation under massage er vigtigt. Kend din kundes særlige behov og arbejd ud fra dem. Spørg ind til hvilket pres der er mest behageligt for ham eller hende og undgå at overskride disse grænser.

4. Hold fokus

Det er vigtigt, at du holder fokus under massagen og undgår følsomme områder på kunden. Fremprovokerer du smerte ved f.eks. at trykke på et sår eller blå mærke, kan du ende med at gøre kunden anspændt og utryg ved din massage.

5. Hold din ånde frisk

Det er ofte de små ting der gør forskellen. Sørg for, at have frisk ånde under behandlingen. Det kan være ubehageligt for kunden at få en massage, hvis du har dårlig ånde. Også selvom du ikke puster kunden direkte i hovedet. Spis derfor altid en mintpastil eller et tyggegummi før eller under massagen.

6. Usikker ved sin krop

Som massør er du vant til at se mennesker i alle former og størrelser uden tøj. Det er derfor helt naturligt for dig, at alle folk ser forskellige ud. Men vær opmærksom på, at kunden kan have usikkerheder ved sin krop. Snak derfor om processen og mulighederne for at blive behandlet både med og uden tøj. Ofte kan det skabe ro og tryghed for kunden, hvis han eller hun selv kan bestemme, hvordan massagen skal foregå.

Har du flere massage tips?

Vi vil meget gerne have flere tips og tricks til at blive den bedste massør. Del derfor gerne dine egne massagetips i kommentarfeltet herunder.